21.4.2011

Parempi myöhään ?

kuin ei milloinkaan. Oivaltaa joku asia tai oivaltaa edes se, että tässä vois olla oivalluksen, ahaa-elämyksen paikka. No toisaalta vois aatella, että mikä se on se myöhään? Sehän on aina suhteutettuna ajallisesti johonkin. Entäs jos kaikki tapahtuukin just aikanaan, että se myöhään onkin just sille sopiva aika? Ja jos ei milloinkaan, niin tarviiko sitäkään surra? Jos ei oivallusta ole tapahtunut ollenkaan? Vai sekö siinä hiertääkin, että tiedostaa, että voisi vaiko pitäisi oivaltaa, mutta se ei tapahdu nyt ja pelkää ettei sitten milloinkaan? Puhun tarkoituksella oivalluksesta, Pallaksesta, josta oivalsin muka oivaltaneeni jotakin. Tekemisten suhteenhan tuo parempi myöhään kuin ei milloinkaan on valinnan jälkeen tietoinen päätös tehdä tai jättää tekemättä ja sillä sipatti.

Katselin illalla yhtä elokuulla alkanutta ap-karttaa ja huomasin myös sieltä tuon Pallas-Lachesis (nyt Suomi / keskipiste / vaalit / Kuumetta-teksti) yhtymän ja niiden kimppakyyti jäi mietityttämään. Lähdin sitten jäljittämään niiden "alku-yhtymää", että mistä asti ne ovatkaan kulkeneet yhtä matkaa taivahalla, asteen orbilla yhtymässä.Päädyin lokakuulle 2009, jolloin Venus 10, Pallas 9 ja Lachesis 10 Vaaka ovat olleet yhtymässä. Psyko-fyysinen oivallus oman elämän tapahtumista ja kohtaloista? Minä-sinä suhteissa, ei yksin vaan nivoutuneena parisuhteeseen, yhteistyöhön?
Ehkä nivoutuneena suurempaankin kokonaisuuteen samanaikaisen Diana-Neptunus rx 23 Vesimies semisekstiili Uranus rx- Juno rx 23 Kalat. Dianalla oli kaksoisveli Apollon.Androgyyninen yhteys maskuliiniseen puoleen? Diana edusti neitsytjumalatarta. Juno oli Zeuksen puoliso.Aviollinen, sukupuolinen yhteys.Mietin sitä, että kun Lachesis yhdistetään homeopatiassa kundaliinienergiaan, että onko tässä nyt oivalluksen paikka ns. jing-jang, feminiinis-maskuliinis-energian löytämisestä itsestä vai seksuaalisen energian käytöstä myös fyysisellä tasolla, jolloin parhaimmillaan voisi kokea tuon Pallasmaisen sukupuolettoman energian yhtymisen / syntymisen, yhdynnän aikana.
Että onko tärkeää oivaltaa meidän olevan fyysisiä olentoja, kokemassa ruumiillisesti täällä asioita,
vai pitäisikö meidän harjoittaa esim. jotakin kundaliinijoogaa päästäksemme arkitietoisuudesta kohti sielutietoisuutta? Onko oivallus sitä, että me tulemme tietoiseksi jostakin asiasta?
Onko Lachesis-Pallas oivallusta energian vapaasta virtauksesta jokaisessa elämän tapahtumassa?
Että antaisimme sille mahdollisuuden virrata vapaasti pidättelemättä tai sitä ehdollistamatta tai arvottamatta? Unen aikanahan näin tapahtuu. Moilanen siitä vasta luennoi.
Sitä vois taas pohtia ihan omana aiheenaan.
Tuo Lachesis on myös bushmaster myrkkykäärme (kundaliini) Etelä-amerikassa.
Mielenkiintoisesti sen selässä voipi nähdä Pallaksen vinoneliöt niin halutessaan.
Meidän oma kyykäärmeemme kuuluu samaan sukuun..mystistä yytä juu.
Käärmeenkäräjäkiviä ja käärmekuningasta.
Ja jos googlettaa Lachesis-kuvia niin eikös sieltä tule esille hiiri peijalainen.
Arkitietoisuus sielutietoisuudeksi hiirtä näpäyttämällä
vaiko että meijän elämä on nykyään netissä??
Pitäskö nyt ajatella, että noitten valittujen poliitikkojen pitäs harjoittaa sielutiedettä ja syvyyspsykologiaa vai että Suomi kansana on valmis ja kypsä muuttamaan arkitietoisuuden sielutietoisuudeksi, mikä käytännössä voisi tarkoittaa aitoa yhteisöllisyyttä?
Että parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Merkurius rx 13 Oinas oppositio Saturnus rx 12 Vaaka
myöhään, milloinkaan, hyvempi, parempi? 
Valaistumista kohti kundaliinijoogalla??
Vai semisekstiilillä..
Neptunus 0 Kalat
Venus 0 Oinas (etsien maskuliinista oinaspistettään?)
Aurinko 0 Härkä

Kuu 16 Jousimies
kolmioilla Oinas Merkuriukseen ja Marsiin (14 Oinas) heitteli nyt luovasti oivalluksen poikasia ja kehitti päänsäryn itelleen liiasta oivaltamisesta.
Ja mietti milloin se olikaan se yks käärmeuni..

Lachesis 11, Pallas 11 ja
Kassandra (ennuslahjat evätty) 11 Vesimies

3 kommenttia:

  1. http://www.yle.fi/alueet/satakunta/2011/04/naiset_pyrkivat_paratiisiin_paasiaisena_2532173.html

    Tää uutinen sopii lankalauantain trulleihin.
    Ja paratiisin ensimmäiseen ja toiseen naiseen.
    Lauantaina Uranus-Lilith ja Venus yhtymässä :)

    VastaaPoista
  2. Terkkuja Espaniasta ja Ranskasta, olipa kivaa mutta myös kiva palata kotinurkille siivoamaan pölyä ja pesemään pyykkivuorta!
    Vieläkin on mielessäni hempeä kitaramusiikki ilman sanoja joka avaa mielikuvitusta omalle melodialle, hempeää ja hiukan surullistakin ja täytyy myöntää, että se poika osasi soittaa!!!
    Aaah, rakastan Espaniaa ja päälle räiskyvää Flamengoa.
    Miksi musiikki on mielessäni viime päivinä?
    Hole timantti

    VastaaPoista
  3. Kiitos terkuista.
    Sehän kuulosti hyvältä,
    kuten mummo sanoi entisessä mainoksessa..

    Musiikki,musikaali,elokuva, elämys,
    avaten mielikuvitusta.Universaali kieli.
    Neptunus 0 Kalat elävöittäen 7 huonettasi soittajilla et musiikilla,
    oisko?

    VastaaPoista