19.2.2010

fokus

Vesta rx 29 Leijona.
Vesta, feminiininen traditioenergia, rakenteet ja materiaalinen järjestys.
Kotiliesi, läsnäolo, keskittyminen, fokus.Vestan papittaret, palvelus.
Yhtyy kiintotähti Regulukseen, arkkienkeli Rafaeliin. The most benefic star.
Mars / Jupiter energiat.
Royal star. Healing star. Johtajuus, putoamiset, tapaturmat.
Healing toisesa muodossa Chiron / Neptunus Vesimies yhtymä.
Kuu 28 Oinas kolmio Vestaan.
Yhtymä Minervaan, joka vastaa kreikkalaisten Pallas Athenea.
Minervan pöllö lähtee lentoon vasta hämärän laskeutuessa.
Tarkoittaen sitä, ettemme ole viisaita etukäteen, vaan tarkastelemme asioita vasta niiden tapahduttua.
Anna minulle armahduksesi..













6 kommenttia:

  1. Kuu 4 Härkä
    kolmio Pluto 4 Kauris
    väsyttää, maan kolmio kutsuu maate taas..

    Chiron / Neptunus puhui tänään "käsillään" ja rummutti samaanirumpuja, joita oli esillä enämpikin. Minä kuuntelin ja ihastelin kädenjälkeä.Nepalilaisnaissamaanin koko tykötarpeisto oli esillä piikkisikapäähineineen. Se oli vaikeampia juttuja varten, riikinkukkosulkapäähineellä selvitettiin helpommat.
    Juha Pentikäinen puhui karhumatkoistaan ja mainitsi, että karhulle on tänä päivänä löytynyt jo yhtä monta lempinimeä kuin vuodessa on päiviä. Taivaasta laskeutunut kantaisä, karhu.

    "Ei ohto olilla synny,
    eikä riihiruumenilla;
    tuoll on ohto syntynynnä,
    harvakarva kasvanunna,
    luona kuun, tykönä päivän,
    otavaisen olkapäillä.
    seitsentähtisen selällä.
    UKKO KULTAINEN KUNINGAS,
    mies on vanha taivahinen."

    Ihan oma Regulus onpi meillä.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista on elämä. Eikä suru lopu ei.Eikä sillä ole eroa vaikkei se koskettaisi suoraan itseä.Eikö muidenkin vuoksi pidä tuntea,olla siten tukena ja apuna jaksamiseen.Jupiter ja Chiron,kai. Rukoilin tänään ystäväni vuoksi.Se ei kuulu tapoihini.
    Sain ajatuksen pari iltaa sitten piikkisiasta ja ystäväni nauroivat että eihän sellaista olekaan. Eivätkä uskoneet vaikka kuvailin sitä. terkuin,E

    VastaaPoista
  3. Elämä ON mielenkiintoista.
    Kollektiivinen alitajunta toimii.
    Minä taas katselin eilen vai toissapäivänä niitä yhteenliitettyjä käsiä jossain yhteydessä ja mietin miten ne sopisivatkaan tuohon Chiron-Neptunus yhtymään Vesimiehessä. Kollektiivinen rukous.
    Ja tuokin "angel" tuli sähköpostissa ihan yllättäen. Karmallista solmutarinaa alanko tässä vielä itelleni rustaamaan..tr mars yhtymä yläsolmuni..angel alasolmuni ja yks Uranus siinä yläsolmulla..weard..

    VastaaPoista
  4. Töppäsin taas,ei nyt osukaan kartalle mikään Jupiterin ja Chironin aspekti. Psyche tekee lähestulkoon tarkkaa kvinkunssia omalle kuunsolmulle,ja siksi ehkä keskittyminen kateissa.Se olisi minusta hyvä selittää nyt niin,mutta kun liki on muitakin nais-asteroideja niin tämä pää ei pysty raksuttamaan kaikkia palasia järkevällä tavalla yhteen.Tässä yhdistyy ahneus ja laiskuus, tietämättömyyteen. Unohtunut ap-kartta ja ikävästi sijoittunut Merkurius kaksosissa ja 12.huoneessa voisi olla myös tätä mielen pakoa ja hajoavuutta. Ajattelin ettei kysyvä tieltä eksy mutta jännempää tietysti on kun koittaa itsekseen. öisin terkuin,E

    VastaaPoista
  5. kysyvä ei tieltä eksy..sinullahan E on Hekate yhtymä Hermes kartallasi :) tienhaarassa "kivipaasi" näyttämässä kilometrejä seuraavaan suuntaan..viestejä kuunjumalatterelta, hienoa!
    Olet minun "astrologianmuusani", sinun Urania yhtymä minun Merkurius. Junosi yhtyy Aurinkooni ja oma Vesta-Junoni on nousullasi, ollaan sitten hengenheimolaisia:)
    Tuo toisen puolesta rukoileminen, tr Pholus yhtyy Neptunukseesi Jousimiehessä, elämän käänteissä "oivallus" korkeammasta "voimasta", onhan syntymäkartallasi tarkka Pholus kvinkunssi Pallas, siksi ehkä jopa Pholuksen transiitit vaikuttavat kuin myös Pallaksen.
    Tulossa tr Pallas yhtymä Juno ja samalla tr Venus tulee descendentillesi ja yhtyy sitten Pholukseen, onko se käänne ystävättären elämässä vai omassa, en tiedä.Sitoumukset?
    Sinulla on tällä hetkellä myös tr Aurinko sekstiili Chiron neliö tr Mars, siinäkin sitä energian "lähettämistä" rukouksella?
    Tr Venus sekstiili oma Aurinkosi.Rakkaudellisia ajatuksia?
    Psyche ehkä valmistelee sinua tulevaan ap-karttaan, siellä on solmun ja kuun yhtymä kvinkunsissa marsiin.Kohtaako tässä itsensä, pääsee lähemmä sielunsa "sopimuksia"? Luova hierre tehdä jotakin.Kohtaako tahto päämäärän? Vastaako se "mielen" tahtoa?

    Sinulla on jotenkin "elämää suurempi" potentiaali tässä elämässä, Jupiter MC:llä kaksosissa. Voihan tässäkin runsaudessa tulla tuota "mielen pakoa" kun viestiä ja käsityksiä pukkaa joka tuutista?
    Mun Pandora on siellä IC:lläsi antamassa "toivoa"?? :)) Päästää kaiken pahan maailmaan..

    Ehkä tässä ei ole päätä eikä häntää taas,
    proge-kuu kvinkunssi Merkuriukseni ja tyypillistä nyt viestit "valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä" ja tulostinkin teki topin kun yritin tulostaa karttaasi..

    VastaaPoista
  6. Kiitos,paljon ajateltavaa. Sun Pandora on sitten yhtymässä myös mun urapisteeseen ja kohtalon pisteeseen.osumia on enemmän kuin ajattelin.
    Ystävättären rankat soluja tappavat hoidot ovat alussa eikä hän puhu tästä vaan asian olen kuullut toiselta ystävältä.Ollaan liian kaukana,tavallaan ymmärrän ja sitten taas en.ollaan tunnettu niin kauan. Upea ihminen joka on joutunut todella koville muutenkin.
    terkuin,E

    VastaaPoista