25.2.2010

Äh ja pöh

tr Venus 17 Kalat kolmio Venukseni,
mut ei minusta
oikeesti
tältä tunnu
mut jos vaan yrittäs viritellä
hitto

2 kommenttia:

  1. Laiskuuden, vetelyyden, mukavuudenhalun transiittikolmio. Vesikolmio ja piti kuohuttaa vähän tippaa linssiin.Pah.

    Tr Saturnus sekstiili (ylös)nousu vaan tarkentumassa ja heräsin siihen, kun tunsin kädet kaulan ympärillä (unessa)ja joku yritti kuristaa minut.No miksei tuota Venustakin, kaulaa :) Mukamas "pieni ja hento ote".

    Oli myös kuunpaluu Leijonassa ja näin unta "kuninkaallisista". Tai pohdin jonkun kanssa siinä unessa kuinka kuninkaalliset ovat pisimpiä sukuja ja jotenkin erityisiä.
    Pohdin myös miksei tavan suvut voisi olla yhtä erityisiä? Mikä tekee kuninkaallisista "siniverisiä"? Miksi niitä kutsutaan siniverisiksi? Ja että miten merkityksellisiä ovat kuninkaallisten naimakaupat.Kuka sukua jatkaa, kenen kanssa.

    Kuunpaluussa Ceres tarkalleen DC:llä ja kävin huolehtimassa isälle pötyä pöytään.
    Ja näin sen toisen unen helikopterinkin lentävän ohi.Ei laskeutunut :)

    Täydenkuun aluspäiviin sopinee kuunjumalatar Diana vaeltamassa hirvien kera,siinä ihan nurkilla.Näkyi tuoreita jälkiä. Vein niille, kuin myös jäniksille heiniä.Ceres :) huolehtii luontokappaleista.

    VastaaPoista
  2. Jatkan tähän, kun en viitsi keksiä uutta otsikkoa.

    Kuu 13 Leijona.

    Nyt tuo tr Venus tekee kolmiota Merkuriukselleni ja katit mulla mitkään rakkaudelliset luritukset ole mielessä.Oon sisäisesti oikein veemäisellä tuulella ja tekis mieli piikitellä ja pistellä sanoilla yhtä sun toista. Afroditella(kin) on se hurja puolensa,
    ja ehkä, mikään ehkä, juonitteleva mentaliteetti.Ehkä se kaunis akka on laivojen keulassa just sen takia, että sillä lepytellään meren kuohuja pikkasen suotuisammiksi? Annetaan sille kuohujalle kunniapaikka etunokassa.

    Mää meen ny nukkuun.
    Ja yritän lukea pari sivua nuorisorikollisuutta.
    Siellä missä on tiukin moraali (pohjanmaalla?) siellä on myös eniten lapsensurmaajia.
    Gute Nacht.

    VastaaPoista