25.1.2010

Dreamtime

Kirjoitin aiemmin siitä Ajan herrojen neliöstä, Saturnus rx 4 Vaaka neliö Kronos rx 4 Rapu.
Tavallaan mennyt on läsnä tulevaisuudessa ja tässä ja nyt.
Elokuvan sanoin mennyt on ehkä mennyttä, mutta sen ote ei kirpoa.
Aika ei olekaan kellonviisareiden etenevää liikettä. Kello on keksitty juna-aikatauluja varten, että osaisimme olla asemalla oikeaan aikaan.Odottamassa, lähtemässä, saapumassa. Se aika etenee lineaarisesti kuin juna raiteillaan.
Australian aboilla on uniaika, joka koostuu myyteistä ja taruista, kuinka jotkut asiat, tapahtumat ovat syntyneet ja kuinka niiden henki on läsnä ja tavoitettavissa tässä ja nyt. Näkymätön aika.On the Earth maan luvulla 4.
Dreamtime.
Merkuriuksesta sanotaan, että se kykenee liikkumaan siivet selässään kaikkialla jumalten sanasaattajana.
Kaksosten mielenmaastossa.
Kalojen merkkiin liitetään kaipuu näkymättömään maailmaan, ykseyteen, yhteyteen. Uneksiminen.
Altjira on abojen God of  Dreamtime. Dreamwalk.

Kuu 0 Kaksoset
yhtymä Altjira rx 1 Kaksoset
neliö Jupiter 1 Kalat.
Dreamtime

Alla oleva teksti lainattu täältä.


Although part of the meaning of "the Dreaming" refers to a past time when the ancestor heroes moved about on the face of the earth, it is also very much a present reality. As Elkin (1969:88) has put it, the Dreaming is not just "a long-past period in a time series when the landscape took on its present form and when life filled the void. It is rather the ever-present, unseen, ground of being - of existence". And the same writer (ibid: 93) goes on to say: "The concept is not of a ‘horizontal’ line extending back chronologically through a series of pasts, but rather of a ‘vertical’ line in which the past underlies and is within the present. As the top of an iceberg is seen and is powerful because of its great unseen mass moving beneath the surface, so man and nature are sustained by the ever-present, latent power of the Dreaming. And Aboriginal man expresses this belief in his ritual, mythology and symbolism, through which the Dreaming becomes sacramentally visible and potent."


4 kommenttia:

  1. Mun pitäisi olla nukkumassa.
    Ja mikä se onkaan tuo "pitäisi" naisen elämässä, kysyi sinkkuelämän nainen.

    Mitä on Matteuksen 5 evankeliumin "maan suola"?
    Muuta kuin Mars rx 11 Leijona kvinkunssi Merkurius 11 Kauris.
    Maantiesuola.Kitkaa ja pitoa tien pintaan.
    Hajusuolaa pyörtyvälle.
    Keittosuolaliuosta sydänleikkauksesta toipuvalle. Tiputuksessa.
    Ollaan tiputuksessa kun meistä tulee suolattomia?
    Meitä kramppaa kun kvinkunssin energia ei kulje ja otamma merisuolaa kielen päälle.

    öitä

    VastaaPoista
  2. Siis osaa odottaa tapahtuvaksi jotain, kun alitajunta tietää että ennen pitkää tämä asia kuitenkin konkretisoituu. Astraalikehoon tallentunutta tietoa siitä mikä kuuluu elämänsä aikana kohdata.

    Mun on asetettava itselleni "pakotteita" että ylipäätään jotain saan tehtyä. Aamulla heräsin ajatukseen että näen ihmiset tänään vain ja ainoastaan "valolaatikkoina". Ja yhden näinkin ennenkö silmät avasin. Mahtaa tulla jännä päivä. Venus transitoi kartalleni suurristin, oppo Saturnus.

    terkuin, E

    VastaaPoista
  3. Minulla ei taho edes ne pakotteet auttaa. Ahistaa vaan vietävästi kun tietää että pitäisi tehä ja aikaa olis ollut ja sitten kun se ahistus kasvaa tarpeeksi suureksi vähän ennen deadlinea niin sitten vasta syntyy jälkeä. Tuo pistää kyllä miettimään että onkohan tuommonen energian ahistus nyt ylipäätään kohdistunut oikeaan osoitteeseen.
    Astrologisestihan tämä on selvää kuin pläkki.
    Saturnus et Pluto johtavissa merkeissä ahistaa Kuutani tekemään johtamistehtävää.
    Mahtaa siitä tulla hieno lopputulos.
    Siis siitä voisi.
    Kunnianhimoinen :) päämääräni on saada se ylipäätään tehdyksi.

    VastaaPoista
  4. Minä taas ajelehdin aavalla merellä ja pohdin että mikäs nyt oikein vaivaa kun ei saa mitään aikaiseksi, turhauttavaa ja odottavan aika tuntuu liiankin pitkältä :) Miten täyttää päivänsä kun on taas liikaa vapaata aikaa. terkuin kaulakoru

    VastaaPoista