23.1.2021

Kuuta kuuleminen

 Harmaa päivä. Vesi tippuu räystäiltä ja lumet valuvat katolta. Aamu-uninen nukkuu pitkään viikonloppuisin. Univelkoja, saatavia  vai maksettavia? Tarttuu toimeen vasta iltapäivällä. Oon usein kirjannut tänne, jotta väsyttää. Voisko se olla syntymäkartan Saturnus- Alasolmu oppositio Kuu- Yläsolmu, vai vahva Skorpionistellium välillä vailla purkutietä. Entiijä. Tänään vilkaisin astro.comin päivän saldoa ja aikamoisen kuinen päivä, oisko tunnelmasta toiseen, koko repertuaari.Elikkä oma luetteloni:

Kuu oppositio ASC

Kuu 7 huoneessa (kanssakäymistä, kaksosten puheenpörinää?)

Kuu neliö Jupiter

Kuu sekstiili Kuu

Kuu neliö Uranus

Kuu kolmio Satunus ( ja kuitenkin samalla myös Saturnus oppositio Kuu)

Kuu neliö Chiron päivän päätteheksi, ettäkö sitten vasta sattuu..

ja pilvien takaa Aurinko Vesimies oppositio Kuu

Näillä mennään, sinisen sukan kantapäätä neuloen, jossain vaiheessa, ystävälle värikästä verhokangasta mittaillen, omaa äitiyskorttia etsien ja samalla muistoihin uppoutuen, havahtuen vanhojen postikorttien teksteihin -ajattelen sinua koko ajan...rakastan sinua..mitä kaikkea olen taakseni jättänyt, olenko särkenyt sydämiä..kiitänyt ohi omia polkujani..kiitänyt ja kiitänyt, vauhti hiljenee, havahduin reisilihaksen vähittäiseen surkastumiseen, onko se todellista, missä mennään, vastauksia odotellessa. Ja miten sitä sanottiinkaan eilisessä elokuvassa, jotta pelko voi elää vain kuvitelmissamme tulevaisuudesta. Se ei ole todellista.

Kasvava Kuu 2 Kaksoset

Ja että oli hyvä muisto-ohjelma Pave Maijasesta eilen. Onnelliseen vai hyvään elämään kuuluu ajatus, tahto ja tunne. Niillä saadaan valmiiksi. Se biisi tai puuliiteri. (Mars-Pallas Skorpioni oppositio Kuu-Vesta-Lilith Härkä)

"Lautanen syödään tyhjäksi, ja kastikekin on ruokaa. " oppi kasarmin kasvatti Pave. Hyvä ohje.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti