27.9.2020

kosmos

 

On se niin kaunis, kosmos, kukkasena..aivan varmasti laitan näitä kasvamaan ensi vuonnakin. Kosmos tarkoittaa paitsi maailmankaikkeutta myös koristetta. Yli metrin korkuisia koristeita kaivopolun varrella; silmäniloa veenkantajalle. Aurinko 5 Vaaka, Kuu veejakajassa 19 Vesimies semisekstiili Neptunukseen rx 19 Kalat. Ja niin me näemme kosmoksen matemaattisina kulmina..asteina ja aspekteina..


Luovuus kukkikoon, Photographica 7 Leijona.

Countryroad, take me home..Tuolla, rehupaalien luona, sata metriä pihasta, se karhu oli käynyt kynsimässä. Tänään kuulin, jotta viikolla oli tallentunut riistakameraan emo ja pentu jos kaksikin, että silleen, kävi sitten unessa ilmottelemassa itestään..Kiven pinta vois olla yks mikrokosmos..


..ja tämä taas, näyttää niin kakkakökköseltä, mutta on joku ihmesieni vanhan poppelin irtokannossa..omituisten otusten kerho kokoontumassa..


Mun kesäinen uimarantani..kävin tyhjentämässä veneen sadevesistä. Piti lähtee soutelemaan päivällä; käydä puolukassa yhellä rannalla, missä käytiin ammoin äidin kanssa, kun tyttö oli pieni. En sitten kuitenkaan lähtenyt. Vaaka-energiaa, vaikeus päättää mitä tekis..Mutta joo, jotenkin tänään just aattelin, mitenkä äkkiä asioista tulee muistoja ja mitenkä ihmisen elämä kertyy niistä muistoista. Ja sitten vanhana, kun ei enää jaksa kerryttää niitä muistoja niin vaan muistelee..Memoria tais olla Skorpionissa...joo..muistorikas kesä ja nyt..hmm

----
Mitähän tälle hennois tehä?

Kurpitsapikkelsin kaunis alkumuoto, halloweeniä naapurin kakaroille..ehkäpä

Merkurius siirtyi Skorpioniin. Se ei sano mitään, mutta aattelee sitäkin enämpi. Enpähäntiijä, harvakseltaan ihmiset nykyään mitään kirjoittavat, blogipäivitykset  harvenevat..ehkä se on hyväkin; eletään elämää eikä kirjoiteta siitä.

    MIKSI VIIKKO ALKAA KUUN PÄIVÄLLÄ, MONADI?

1 kommentti:

 1. Child 12 Vesimies
  On mun henkisellä pisteellä..Kuu kulki siinä yöllä.
  Näin unta lukioikäisistä tytöistä, nuorista naisista, ainakin 6 luokan tyttöä työnsi vaunuja ja aattelin, jotta tästäkö nyt tulee uusi buumi, teiniraskauksista.
  Eräs tytöistä, nuori kaunis nainen otti pullean vauvansa syliin vaunuista ja minä huomasin vaunun alaosassa, kopan alla pienen pikkuruisen vauvan ja ihmettelin mietn sulla kaksi näitä ja niin erikokoiset.. otin sen vauvan syliin ,suojaan takin alle ja paijasin..

  Ystävä oli aikoinaan nähnyt samantapaisen unen,
  lihava ja laiha vauva ja se oli tietänyt keskenmenoa, ei hänelle, mutta toiselle.
  hmm

  --
  öitä

  VastaaPoista