27.6.2013

Varjolilja

Kuu 0 Kalat
kolmio Jupiter 0 Rapu
Aurinko 5 Rapu
kolmio Saturnus rx 4 Skorpioni
kolmio Neptunus rx 5 Kalat

Tuokin yksilö ihan issekseen tuossa kukkii,
jäänyt niille tolpilleen joskus siinä olleen kukkapenkin myötä.

4 kommenttia:

 1. Yritin talvettaa varjoliljan siemeniä ja sainkin ne itämään. Mutta väärään paikkaa laitoin taimet. Ovat mädänneet, jääneet liikaa muiden varjoon. Taidan yrittää uudelleen, sillä siemeniä on vielä.

  VastaaPoista
 2. huomenia
  minäkin olen yhden varjoliljan löytänyt itsekseen kukkimista erään asuntoni takaa. tai itseasissa se oli kissarouvani Usvi joka sen löysi ja siinä päivysti vieressä varjossa, auringolta piilossa. oli kyllä vaatimaton paikka niin upealla kukalla että olin ihmeissäni. vuokraisäntä kertoi että oli puutarhakarkulainen, kyseisessä saaressa on ollut aikoinaan kesähuvila-asutusta hienoine puutarhoineen ja monet erikoiset kasvit perua niiltä ajoilta.

  sieltä saattoi löytää muutakin kummallista, saaren päädyssä on joskus ollut satama ja laivojen painolastina on kulkeutunut kasveja ja kiviä kaukaisista maista.

  oikestaan tulin kyselemään Nikki, että oletko törmännyt astrologiassa kummin symboliin? minä annan kummeille ison arvon ja vaikka en kirkkoon kuulukaan, olen ajatellut että jos lapsia joskus saan, heillä on oltava hyvät kummit. ensimmäiselleni olin ehtinyt valita mielessäni kummit vaikken siitä mitään vielä tohtinut puhua. nyt huomasin että he ovat syntyneet vierekkäisinä päivinä! toisen syntymäpäivää en varmasti ole edes kysynyt, jos en sitten ole alitajuisesti muistanut.

  no he ovat kuitenkin molemmat rapuaurinkoineen chironillani, valaisevat oman aurinko chiron kvinkunssini. ja mitähän tekemistä sillä on oman kummikäsitykseni kanssa? en tiedä :) mutta äitini halusi antaa minulle sadunomaiset 7 hyvää haltiakummia. chiron oppositio neptunus. hassua mutta liekö tässä silti mitään yleispätevää kummin reseptiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista onko kummiutta käsitelty..
   sanotaan, että lapsi tulee puolet kummiinsa..että jotakin yhteistä, ja miksei olisi, jos ja kun usein kummeista ainakin osa on lähisukulaisia.

   Itelläni on kuusi kummilasta,
   4 varsinaista, joista kahelle olen sylikummi,
   toinen on ystävän tyttö ja vastamerkkini Härkä ja meillä menee Auringot vastakkain ja tytön Kuu yhtyy mun Aurinkoon,
   ja tytön MC yhtymä mun ystävä Venus rx ja Merkurius Skorpioni.
   Toinen on veljentyttö ja meillä taas on mun jellonasolmun kautta yhteys jellonanousulleen ja sellanen yhteinen "mie tahon"-tulikolmio sitten muodostuu hänen Oinas-Aurinkonsa ja mun jouskarinousun kautta. Tytön Kuu osuu mun rakkauspisteelle. Niin ja mun Vesimies-Saturnus (yhteinen isän ja veljen kanssa) osuu hänen Descenedentilleen. Tytön Child-Saturnus on kolmiossa mun retro-Venukselle.
   Oma kummini on Aurinko-Vesimies, isän sisko ja sitä Saturnus-henkistä perimää mulle sieltä sitten.

   Omalla tytöllä on taas Neptunus-Mars-Aurinko yhtymä Skorpioni-Marsinsa -kummi, kuinka "jalostaa" tai ilmaista Skorpionimarsia?
   Ja velipoikani taas opettaa hälle jotain Uranus yhtymä MC:llään
   ja on god-Jupiter-father Yläsolmun kautta tytön retro-Jupiterilla,
   joka on muuten Ravussa, jonka taas vasta hokasin, että paluuhan se kohta..

   Oma kummina toimiminen,
   godmother,
   mikseipä Chironiakin siihen, "sisäiselle matkalle opastaminen"
   mulla on god-Jupiter-Chiron Kalat oppo mother-Ceres-Uranus
   ja Jupiter oppo Child tuossa samassa ja
   kaikkinensa tästä sellanen iso risti nousu-ja laskuakselille,
   että lapsia ympärillä,
   ja kummilapsiakin.
   Osa kummilapsista siis ystävyyden kautta tulleet ja veljentyttö lähisukulaisuuden kautta.
   Maalla kyllä valittiin naapureitakin kummeiksi,
   ihan käytännön syistäkin ilmeisesti,
   että huolta pitävät siinä lähellä, jos ja kun jotain sattuu,
   ilmeisesti.

   Poista
 3. heh, varsinainen godmotherin arkkityyppi olet tuolla kuviolla, kiitos Nikki

  kovin tutkin omaa ja sylikummin synastriaa ja kuvaavia havaintoja tein. itselle kuitenkin suurin juttu jonka huomasin, oli että jaamme saman maya-merkin, eri sointu mutta sama sointuperhe. ja se miten sinne asti pääsin, liittyi kirjoitukseesi 27 asteesta, jonka huomasin sylikummini jupiterilta katsottuna olevan puolineliön ja kvintiilin väli :)

  VastaaPoista