6.1.2012

Tarina

Meinasin laittaa tähän alkuperäisenä  abojen tarinan pienestä äidistä, joka kadottaa kaksi poikaansa ja joka muuttuu valittaessaan tietyllä lailla äänteleväksi linnuksi ja aina kun aboriginaalit kuulevat tuota lintua leirinuotiollaan, he muistavat tarinan ja katsovat taivaalle, missä kaksi pientä tähteä kuvaavat noita pienen äidin kadonneita poikia ja kuinka vanhemmat kertovat tähtiä osoittaessaan lapsille näiden olevan Uldanamin kadonneita poikia ja kuinka lintu / äiti laulua toistamalla ajattelee että pojat vastaavat ja jonain päivänä palaavat.
Dawn of Time -kirjassa on paljon näitä abojen myyttejä ja hyvin monet tarinan päähenkilöt saavat sittemmin linnun muodon ja ilmestyvät siten ihmisille.
Laitan tähän kuitenkin kuvan tuosta tarinasta, vaikkei sekään varmaan olisi copyright suotavaa..
Sen on maalannut Mr Kenneth M. Gibb.
     

Kuu 12 Kaksoset (Kaksosten kaksi kirkasta tähteä, 2 poikaa)
yhtymä Alsolmu 14 Kaksoset. (tarina kertoo..)
Merkurius Galaktisessa keskuksessa 27 Jousimies (tarina elää..)

5 kommenttia:

  1. Alasolmu minun Jupiterillani ja jumalan sanansaattaja tänään kun kävin äitini haudalla sytyttämässä kynttilän, niin hautakivelle lensi sinisieppoko se jolla on paskeri päässä. Maaginen hetki ja samalla anteeksiannoin menneet.
    Mateve

    VastaaPoista
  2. Silloin kun oma äitini kuoli, niin on muuten ollut tr Jupiter juurikin tuossa nykysen Alasolmun asteissa. Mielenkiintoisia sattumia.
    Vähän äidin kuoleman jälkeen istuimme rannalla ystäväni kanssa. Järvellä oli muutama joutsen ja yksi niistä erkani joukosta ja ui rantaan meidän luo, viivähti siinä hetken ja ui sitten takaisin parveensa. Maagista hyvinkin.

    -
    Kuu liikkuu 7 huoneessani, avioliiton huoneessa.
    Olin tänään kahvinkeittäjänä 50-vuotishääparille,
    kultahäissä. Vanha Rouva Kauris ja miehensä Au-Neitsyt. Oinas poikansa oli taiteillut marsipaanista myös salamoita hääkakun koristeeksi sydämien rinnalle :) Niillä yhdessä taivallettu.
    Kuu Kaksoset kvinkunssi Aurinko Kauris.

    VastaaPoista
  3. Oikeestaan tänään on Osiriksen syntymäpäivä.

    "Kairos on hetken jumala, se tulee nopeasti lentäen tai vaunuissa ja poistuu yhtä nopeasti. Rukouksissa se on suotuisa käänne. Kairoksen asema korostuu enemmän roomalaisajalla, hellenistisellä ajalla suosiossa oli Aion aikakausien vaihtelun jumala, joka lopulta johtaa ikuiseen onnenaikaan. Spesifisemmin Aion on neitseellisesti syntynyt jumalainen lapsi, joka tulee maan päälle aloittamaan uutta aikakautta. Egyptissä Aion rinnastettiin Horukseen ja häntä kunnioitettiin Helios-juhlan, 25. päivänä joulukuuta, ja egyptiläisen Osiriksen syntymäpäivän, 6. päivänä tammikuuta, välisenä aikana. Molempina reunapäivinä liturgiassa ilmoitettiin Aionin neitseellisestä syntymästä."

    (Antiikin myytit ja uskonnot, toim. Kaimio, Castren)

    VastaaPoista
  4. 14 osaan paloteltu Osiris 10 Skorpioni nyt,
    yhtyen Poseidoniin.

    VastaaPoista
  5. Oi, Osiriksen syntymäpäivä! Ihmekös kun ajatus on kiertänyt Egyptissä näinä päivinä, löysin vanhoja kuviamme.

    Piti sanoman kiitoksia tarinasta ja tuo maalaushan on aivan ihana!!Mieleen jäi tämä 'Terveisiä oikeiden ihmisten maailmasta'-kirja.

    VastaaPoista