23.4.2010

Huikaisevia kuvia

Auringosta. Laitoin jo aiemmin sen Nasan julkaiseman kuvan auringonpurkauksista.
Jälkeenpäin mietin mahtaiko tuo olla laillista / suotavaa?
Googlettamalla Astronomy picture of the Day Archive löytyy lisää huikaisevia kuvia.
Vinkiksi E:lle, siellä on sellanenkin mahtava kuva kuin Seven Sisters Versus California.
Eli Plejadeista, joiden "joukossa" Venus -sisar 28 Härkä nyt majailee.
Sekstiilissä Uranukseen ja neliössä Neptunukseen,
eli avaruudellinen näkymä sopinee kuvaan?
Ja onhan se neliössä kuuhunkin, joka on nyt Reguluksen lukemissa 29 Leijonaa.
Aurinko on 3 Härkää, eli siellä Chironin löytölukemissa,
ja jotenkin senkin myötä sopii pääosaan näihin päiviin.

Eilen bongasin myös uutisen kulkusista, niiden merkityksestä rautakaudella ihmisen soiaalisen aseman viestittäjänä. Eli äänelläkin on väliä. Mitä enemmän kulkusia, ääntä, sen merkittävämpi henkilö.
Ei ihme ,että lauman johtajalehmäkin on se kellokas  joukossa =)
Tämän yhdistin jotenkin mielikuvana noihin Plejadeihin (tuli mieleen Lyra, en tiedä miksi?)
ja Venuksen sijaintiin nyt ja tuo sekstiili ja neliö kosmisiin äänimaailmoihin ja "ylimääräisiin" olentoihin.
Eikös sosiaalinen asema ole ollut konkreettisesti materian omistamista, miksei myös rautakaudella tietoja ja taitoja, Chironimaisia juttuja?
Kulkusista kelloihin.
Äänimaailmaa.
Muuten kuorolaulu on kuulemma pitkän iän salaisuus, eli jos haluat elää pitkään niin liity kuoroon.
Paitsi eilen kyllä katoin taas jotain videota, oli espanjaksi, en paljon ymmärtänyt, mutta siinä oli näistä napojen siirtymisestä 2012, Amerikan hautautumisesta VALTAVIEN hyökyaaltojen alle ja en sitten tiedä tuon tuulivoimankaan pitkäikäisyydestä jos puhurit tulevat olemaan sitä luokkaa, että heikompien puntit lepattaa jo pelkästä ajatuksesta...mielenkiintoista on tää elämä.. mitäpä tuosta tulevaisuudesta huolehtimaan,
kun ei todellakaan tiedä mitä tuleman pitää. Kun ei ne suunnitelmat mitä luultavimmin tule pitämään.
On ollut taas energiaa ja jotenkin hektinen päivä.
Oma Kuu-jellona näemmä sopii mulle =)

5 kommenttia:

 1. Ehkä se Lyyran tähdistö kummittelee Lyridit -meteoriparven myötä. Niitä kun on voinut nyt nähdä 22.- 23.4. aikana jopa 10-20 tunnissa.
  Lyridit eivät sijaitse Lyyran tähdistössä nimestään huolimatta vaan Herkuleen tähdistössä.
  Sanoi allakka ja netti.

  -nikki-

  ..kirjautumiset häviää iha isseksse näemmä..

  VastaaPoista
 2. E,
  marraskuun kolmas 2009 siinä luettelossa..

  VastaaPoista
 3. Joo, jaksoin kahlata listaa aika pitkälti vielä edemmäs. Upeita kuvia,kyllä sykähdytti monikin. mutta hieno oli tuo tarjoamasi kuva, aivan kuin maalaus.ja hiukan surumielinen. Venus-Plejadit,sanallista taidetta? vaiko ihan vaan kaunis yötaivas kirkkaine tähtineen. sanahelinää riitti koko illaksi.ihan hengästykseen asti. Ja ystävä kuunteli osittain mykkänä :) ja se saattoi tehdä olostani hetkittin tärkeän kun ajattelin että tajuntamme kohtasi ja hän meni siitä sanattomaksi :)

  Oon miettinyt Saturnusta ja uutta kulta-aikaa. Liittykö se sitten siihen, että Saturnus on myös entinen Vesimiehen hallitsija ja tämän hetkiseen tarkentuneeseen oppositioon Uranus-Saturnus/ muutoksen paine ja Ehkä osuvasti tätä kuvaamaan tulivuoren synnyttämä tuhkapilvi (kivettämään meidät edes pariksi päiväksi yhteen maahan kerrallaan.melkein kuin hyvin kevyt versio Pompeijista ("sijaitsi Sarnus-joen suulla vanhan laava-kerrostuman päällä") aikoinaan.. Ja Saturnus hallitsee titaania..ammoisten aikojen titaanit,en tajunnut aiemmin tuota..aikamoisen taakan heitit...:) Ja jopas sait tuohon kirjoitukseesi ladattua vaikka mitä.

  Hei ei yhden toopen takia kannata uhrata hyvää ja erittäin opetuksellista blogia. Joku bongaa aina kuitenkin,ei vaan viitsi kertoa. Kuu jo Neitsyessä ja kyllä meni viilaamiseksi. Hyviä unia! terkuin,E

  VastaaPoista
 4. Juurikin siihen, että MOLEMMAT sekä Uranus että Saturnus ovat Vesimiehen planettoja ja nyt oppositiossa keskenään. Että tässä sen "uuden ajan" symboliikkaa, Saturnus hra Aika,
  Uranus hetkessä eläminen,
  Saturnus lineaarinen aika, syy-seuraus-historia,
  Uranus avaruudellinen aika, jotenkin se sellanen, että menneisyys ja tulevaisuus ovat läsnä tässä ja nyt. En osaa selittää. Sellanen mielikuvamatka, että jos lähdet pisteestä A maapallolla ja kävelet sen ympäri niin palaat samaan pisteeseen, sellanen ympyräkäsitteellinen aika.

  Ja just tuon tuhkapilven aikaansaama yhteisöllisyys tavallaan, että kaikki olivat samassa tilanteessa,poissa kotoa,kokemassa eri kansallisuuksina samaa asiaa, etsimässä vaihtoehtoja päästäkseen TOISELLE AIKAVYÖHYKKEELLE ja silti, onko sillä ajalla merkitystä? Mittaamme matkan pituutta ajankululla ja silti se pisin matka on matka itseen,eikö?
  Matka Vesimiehen aikaan, kun aika ei enää olekaan h -tunteja, vaan tässä ja nyt tapahtuva.
  Luovumme "sitku" -ajattelusta?

  Kulta-aika sopinee noihin Auringon "kulta" -purkauksiinkin?

  "Alkemian symboliikassa Saturnus-vanhuksella viikatteineen on merkittävä rooli, koska planeetta Saturnus ja kulta muodostivat tärkeän mielikuvaparin. Renesanssin ajalta tunnetaan monia legendamaisia kertomuksia Saturnuksen metallin eli harmaan ja mata muistuttavan lyijyn muttumisesta sulatettuna aurinkometalli kullaksi, kun sulaan seokseen upotettiin hitunen VIISASTEN KIVEÄ."

  Viisasten kivi ei löydy KVG =) eli katsomaalla googlesta. Se löytyy ahdistuksen kautta ymmärtämisestä. Todella tärkeät asiat tapahtuvat hitaasti, ja siltikin parasta on olla hetkessä läsnä.
  Tai jos se oppositio tuo esille sen, että todella hitaasti syntyneet asiat muuttuvat hetkessä Uranusmaisesti, ja viisautta on hyväksyä muutos luonnonlakina?

  VastaaPoista
 5. Olipa mukava kokea oivaltaneensa jotain. vaikkakin hitaasti ja viiveellä (kuten usein) ja huomasinkin tänään kuten arvasinkin, että kyllä tuo oli jo muualla ymmärretty. Tänään en ole jaksanutkaan sitten mitään, eilinen puhuminen ja kokkina toimiminen vei voimat.tai sitten punaviini. terkuin,E

  VastaaPoista