Eurooppalaisessa kansanperinteessä pihlajalla on vankka asema pahalta taikuudelta suojelevana kasvina, ja siksi se on ollut yleinen esimerkiksi kävelykeppien materiaalina. Monissa tarinoissa velhojen taikasauvoja valmistetaan pihlajasta.
Pihlaja on Kalevalassa Ukko ylijumalan oletetun vaimon maanjumalatar Raunin puu. Suomalaiset ovat pitäneet pihlajaa pyhänä ja erityisesti sellaisia, jotka kasvavat erityisissä paikoissa, kuten toisen puun rungosta tai kallion halkeamasta. Pihlajan marjassa on viiskanta, jota virolaiset ja suomalaiset ovat pitäneet onnea tuovana symbolina. Pihlaja on myös ensimmäinen puu, joka tulee istuttaa uudisrakennuksen piha-alueelle onnea tuomaan ja estämään mahdollisten vesisuonten haitallinen heijastus. Siksi pihlajaa voidaan myös käyttää varpuna, katsottaessa talon kaivon paikka. Pihlaja suojelee myös pihalla olevia omenapuita ja omenasatoa pihlajakoilta. Kalevalassa pihlajasta ennustettiin hyvät vuodet, naimaonni ja tulevat sodat. wikipedia / pihlaja
Maanjumalattaren nimipäivänä on mars-ceres-vesta-yläsolmu 23 - 24 vaaka yhtymä ja kuu kulkee neptuksen seurassa.. mielenkiintoista entiijä, mistä se mikäkin aihe kuvattavaksi asti, ja mitä siitä sitten ja mihin se ajatus juoksee ja miksi? eiks 7 oo joku pyhä luku ja viiskantakin venusta?
tää kuuma kostee tekee äkäseks, onks se johtavan veden jupiterin binoviilia johtavan ilman marsille vaakaan? vai oliko se kuu leijonan syömmessä, reguluksen pegulus?
-- yo-juhlat olivat mukavat, mekossa akvarellikukkia ja jalassa uudet naiselliset avokkaat (mullakoskaanmillonkaan) ja rakko varpaassa :)
Mietin vähän että mikä se ois astrologisesti pyhä, siihenhän liittyy vähän myös tabu-käsite, ja sitä myöten saturnuksen rajat, piha - pyhä siis en niinkään aatellu pappeja ja kirkkoja vaan luontoa, ja sen pyhiä paikkoja, papit ja kirkot ois jupiteria, siinä missä politiikkakin. Mut pyhäpäivähän on Auringon päivä, oisko sitä pyhyyttä sitten tuossa merkuriuksessa 2 rapu, melkein 3, se auringon ja jupiterin keskipisteessä? Se on siinä retroilun jälkeen uudestaan, sitten maaemosen päivänä. Vai onks tuo sitten lapsenraatoja kellarissa, nykyaikaisia uhrilehtoja, voe hyvähyssärä..
Jänniä vai kummallisia yhteensattumia sattuu ja tapahtuu. Tapasin yhen tytön, nuoren naisen, ja mun oli pakko kysyä ulkonäön perusteella, että onko hän sukua yhelle naiselle ja olihan hän. Sitten mä tapsin tämän naisen tyttären seuraavana päivänä ja tänään sitten tapasin sen naisen, jonka ulkonäön perusteella nämä nuoremmat tunnistin. Että sinne alkutekijöihin, up to original.
Sitten oon hirveestipaljon pelannu pyramidipasianssia, numeropareja luvulle 13. 13 kuunkiertoo ja silleen.. 5 merkurius ja 8 saturnus ja silleen. Mikä kaikki on pelkkää ajnavietettä, sattumaa, missä vaiheessa on oikeesti naurettavaa etsiä merkityksiä? Yhtään milleen? Miksei vain nauttis pihlajankukista ja sen omintakeisesta tuoksusta? Tai että saa pasianssin läpi?
Eurooppalaisessa kansanperinteessä pihlajalla on vankka asema pahalta taikuudelta suojelevana kasvina, ja siksi se on ollut yleinen esimerkiksi kävelykeppien materiaalina. Monissa tarinoissa velhojen taikasauvoja valmistetaan pihlajasta.
VastaaPoistaPihlaja on Kalevalassa Ukko ylijumalan oletetun vaimon maanjumalatar Raunin puu. Suomalaiset ovat pitäneet pihlajaa pyhänä ja erityisesti sellaisia, jotka kasvavat erityisissä paikoissa, kuten toisen puun rungosta tai kallion halkeamasta. Pihlajan marjassa on viiskanta, jota virolaiset ja suomalaiset ovat pitäneet onnea tuovana symbolina. Pihlaja on myös ensimmäinen puu, joka tulee istuttaa uudisrakennuksen piha-alueelle onnea tuomaan ja estämään mahdollisten vesisuonten haitallinen heijastus. Siksi pihlajaa voidaan myös käyttää varpuna, katsottaessa talon kaivon paikka. Pihlaja suojelee myös pihalla olevia omenapuita ja omenasatoa pihlajakoilta. Kalevalassa pihlajasta ennustettiin hyvät vuodet, naimaonni ja tulevat sodat.
wikipedia / pihlaja
Maanjumalattaren nimipäivänä
on mars-ceres-vesta-yläsolmu 23 - 24 vaaka yhtymä
ja kuu kulkee neptuksen seurassa..
mielenkiintoista
entiijä,
mistä se mikäkin aihe kuvattavaksi asti,
ja mitä siitä sitten
ja mihin se ajatus juoksee
ja miksi?
eiks 7 oo joku pyhä luku
ja viiskantakin venusta?
tää kuuma kostee
tekee äkäseks,
onks se johtavan veden jupiterin binoviilia johtavan ilman marsille vaakaan?
vai oliko se kuu leijonan syömmessä,
reguluksen pegulus?
--
yo-juhlat olivat mukavat,
mekossa akvarellikukkia
ja jalassa uudet naiselliset avokkaat (mullakoskaanmillonkaan)
ja
rakko varpaassa :)
Mietin vähän että mikä se ois astrologisesti pyhä,
VastaaPoistasiihenhän liittyy vähän myös tabu-käsite,
ja sitä myöten saturnuksen rajat,
piha - pyhä
siis en niinkään aatellu pappeja ja kirkkoja vaan luontoa,
ja sen pyhiä paikkoja,
papit ja kirkot ois jupiteria,
siinä missä politiikkakin.
Mut pyhäpäivähän on Auringon päivä,
oisko sitä pyhyyttä sitten tuossa
merkuriuksessa 2 rapu, melkein 3,
se auringon ja jupiterin keskipisteessä?
Se on siinä retroilun jälkeen uudestaan,
sitten maaemosen päivänä.
Vai onks tuo sitten lapsenraatoja kellarissa,
nykyaikaisia uhrilehtoja,
voe hyvähyssärä..
http://yle.fi/uutiset/oulun_poliisi_tutkii_viiden_lapsen_tai_sikion_kuolemaa/7278232
Poistachild 4 leijona
oppo urania 4 vesimies
kaikennäköstä astroa muusalta
Aphrodite 4 Härkä
Poistat-ristin kärkenä
Urania´s sense of humor
Jänniä vai kummallisia yhteensattumia
VastaaPoistasattuu ja tapahtuu.
Tapasin yhen tytön, nuoren naisen,
ja mun oli pakko kysyä ulkonäön perusteella, että onko hän sukua yhelle naiselle ja olihan hän.
Sitten mä tapsin tämän naisen tyttären seuraavana päivänä ja tänään sitten tapasin sen naisen,
jonka ulkonäön perusteella nämä nuoremmat tunnistin.
Että sinne alkutekijöihin,
up to original.
Sitten oon hirveestipaljon pelannu pyramidipasianssia,
numeropareja luvulle 13.
13 kuunkiertoo ja silleen..
5 merkurius ja 8 saturnus
ja silleen.
Mikä kaikki on pelkkää ajnavietettä,
sattumaa,
missä vaiheessa on oikeesti naurettavaa etsiä merkityksiä?
Yhtään milleen?
Miksei vain nauttis pihlajankukista
ja sen omintakeisesta tuoksusta?
Tai että saa pasianssin läpi?
öitä