Tuon Härän aluetta kehossa on kurkku. Siitä mielikuvat nielemiseen, "liian hapokasta", niellä ylpeytensä, pala kurkussa, vaikeutta niellä kuulemaansa tai näkemäänsä, mutista itsekseen, päästää kurkkuääniä, virkayskä jne.. Telkkarista tuli nyt iltapäivällä ohjelma elintarviketeollisuudesta Yhdysvalloissa. Monopoliyrityksistä, jotka sanelevat ehdot tuottajille rahan voimalla. Olipahan "nieltävää". Kuvottavaa suorastaan. Ahneudella ei ole rajoja.
Mietin sitä miten Kuun sanotaan "syntyneen" Härän merkissä. Että jos Kuuta tulkitaan myös ruokana, äidinmaitona ihan alkujuuriltaan, niin mihin meiltä ihmisiltä on unohtunut ruuan kunnioittaminen? Ruuantuottajan kunnioittaminen? Pellolta pöytään, suoraan viljana tai vihanneksina, tai pötsistä utareisiin, punaiseen purkkiin jääkaappiin. Ohjelmassa näytettiin kuinka jauheliha desifioitiin ammoniakilla, jotta siitä saatiin tapettua bakteereja, joihin ihmisiä oli jo kuollut. Ennustettiin hampurilaispihvien olevan tuota jauhelihaa 100 %:sti muutaman vuoden kuluttua. Ei menty pellolle ruohonjuuritasolle vaan kehitettiin tekniikkaa, että teollisuus voi jatkaa ja porskuttaa edelleen voitolla. Kokispullon saa halvemmalla kuin porkkanan. Hampurilainen maksaa vähemmän kuin parsakaali. Ja seurauksena perheissä sairastetaan diabetestä enemmän kuin koskaan. Lääkkeet siihen taas maksavat enemmän kuin ruokakori.
Luin joskus Maaseudun Tulevaisuudesta, kuinka maissista 89 % on jo geeniviljeltyä. Olen tietoisesti pyrkinyt välttämään sen syömistä. Sama juttu soijan kohdalla. Ohjelmassa kerrottiin, kuinka ihminen voi "omistaa" ruuan tai siemenen patentoimalla geenimuunnellun siemenen. Ja jos meinaat hankkia elantosi viljelijänä sinun on pakko käyttää ostajatahon eli monopolielintarviketehtaan siemeniä. Jos et, sinut merkitään mustalle listalle ja haastetaan oikeuteen. Suostut sopimukseen siinä vaiheessa kun rahasi eivät enää riitä oikeuskuluihin. Maata ei johda presidenntii eikä demokratia, vaan monikansalliset yhtiöt, joilla on pääomaa. Kumpaako kuluttaja kuuntelee, tyhjää vatsaansa vai moraaliaan ja etiikan tajuaan, kun moraaliin ei riitä rahat eikä sillä lähde nälkä?
Hyvä kirjoitus Nikki. Manipulointi myös Suomessa on sitä että duunarit ovat vastaan viljelijät. Duunarit kuvittelevat että ruokaa saa halvalla maailmalta, oikeassa tavallaan, mutta minkälaista ruokaa. Kyllä silloin oli maalaisserkut hyviä kun tarvittiin ruokaa kun kaupoissa ei olut ja kupongeilla sai ostaa määrätyn määrän. Suomessa pitää turvata ruoan tuottaminen ihan aikuisen oikeesti ja turvallisesti. Luomua ei tarvitse syödä niin paljoa kuin ruokaa johon on pumpattu vettä ja kemikaaleja. Solut kiittävät ja kukoistavat puhtaasta ja siunatusta ravinnosta. Mateve JK Hyvää äitienpäivää vaikka mielestäni se on joka päivä, kuin myös isienkin ja lapsien, läheisistä välittämistä rutkasti...
Toinen mitä nieleskelin, on elämän suorittaminen. Tai pisteiden kerääminen, joka alkaa jo syntyessä. Ajatus lähti raparperin punaisesta syntymästä; kuinka se monen muun kasvin lailla työntää itsensä naama punaisena itsensä Jupiter julkisuuteen ja alkaa yhteyttämään. Ihan niinkuin ihmislapsikin punaisen Marsin transiitilla. Jos punaista väriä on liian vähän syntymässä saat vähemmän pisteitä ja elosi on kyseenalaista. Kasvukäyräsi pisteytetään ja keskiarvon alapuolella olemisesta huomautetaan. Oppimiskykysi pisteytetään esikoulussa. Keräät pisteitä kokeissa. Sitten pääsykokeissa. Vingutat kassalla pisteitä bonuskorttiin. Ylityötunnit siirtävät pilkkua palkkasummassa. Gallupkyselyssä lasket onnellisuuspisteitäsi. Otat henkivakuutuksen ja pisteytät elämäsi arvon. Oikeesti?
- Transiittina itellä Neptunus neliö Ascendentti Jousimies. Ego losses sanoo astro com. Odotan kesää ja paljasjalka-aikaa.
Kun itselle tulee mahdollisuus valita, nollaa pisteet ja ala elämään, luovuudessa kaikki on mahdollista joten vaaditaan uskallusta ja luottamusta, kenellä sitä on, kun koulumaailmassa jo nyrsitään määrättyyn lokeroon. No, onneksi kohta se muutos laittaa eteen, että valitse, ihan itte. Täällä on niin ihana aurinkoinen päivä ja luonto upeaa, edessä perhetapaaminen. Mateve
Omat pisteet on kyllä tullut nollattua, en todellakaan kerää noista mitään. Ärsyttää vaan, että tämä yhteiskunta toimii noin. Tiede-lehdessä oli siitä, kuinka nuorissa on jo syntymäköyhiä. Enää seuraava sukupolvi ei pyrikään "elämässä eteenpäin" kuten joku 50-luvun sukupolvi, suuret ikäluokat nyt johtavissa asemissa, paremmissa kuin vanhempansa. Sitä vaan, että miksei asennetta vois muuttaa, ettei se duunarin tenava ole yhtään sen huonompi kuin akateemisen koulutuksen saanut. Ettei kaikkea todellakaan voi mitata pisteillä ja tutkinnoilla. Yhteiskunta arvottaa eli syrjäyttää ihmiset ihan ite tuolla pisteytyksellä. Oikeesti, mulla puuttuu opintopisteitä, ja suoraan sanoen tökkii todella, että vasta niiden suorittamisen jälkeen olisin "pätevä" siihen hommaan mihin KÄYTÄNNÖSSÄ olen pätevä. Ja sitten kun tulee valintatilanne, niin paikan vie se pisteensä kerännyt, jota ei kiinnosta kuin se tulo siitä hommasta. Tai yhteiskunta on määritellyt tiettyihin hommiin ne raamit, jotka on täytettävä, ja vasta sitten olet "pätevä". Että mä inhoon sanoja pätevä ja epäpätevä. Niitä käyttävät just ne ihmiset, jotka arvottavat asioita ja ihmisiä.
Tuon Härän aluetta kehossa on kurkku.
VastaaPoistaSiitä mielikuvat nielemiseen, "liian hapokasta",
niellä ylpeytensä, pala kurkussa, vaikeutta niellä kuulemaansa tai näkemäänsä,
mutista itsekseen, päästää kurkkuääniä, virkayskä jne..
Telkkarista tuli nyt iltapäivällä ohjelma elintarviketeollisuudesta Yhdysvalloissa.
Monopoliyrityksistä, jotka sanelevat ehdot tuottajille rahan voimalla.
Olipahan "nieltävää".
Kuvottavaa suorastaan.
Ahneudella ei ole rajoja.
Mietin sitä miten Kuun sanotaan "syntyneen" Härän merkissä. Että jos Kuuta tulkitaan myös ruokana, äidinmaitona ihan alkujuuriltaan,
niin mihin meiltä ihmisiltä on unohtunut ruuan kunnioittaminen?
Ruuantuottajan kunnioittaminen?
Pellolta pöytään, suoraan viljana tai vihanneksina, tai pötsistä utareisiin, punaiseen purkkiin jääkaappiin.
Ohjelmassa näytettiin kuinka jauheliha desifioitiin ammoniakilla, jotta siitä saatiin tapettua bakteereja, joihin ihmisiä oli jo kuollut. Ennustettiin hampurilaispihvien olevan tuota jauhelihaa 100 %:sti muutaman vuoden
kuluttua. Ei menty pellolle ruohonjuuritasolle vaan kehitettiin tekniikkaa, että teollisuus voi jatkaa ja porskuttaa edelleen voitolla.
Kokispullon saa halvemmalla kuin porkkanan.
Hampurilainen maksaa vähemmän kuin parsakaali.
Ja seurauksena perheissä sairastetaan diabetestä enemmän kuin koskaan. Lääkkeet siihen taas maksavat enemmän kuin ruokakori.
Luin joskus Maaseudun Tulevaisuudesta, kuinka maissista 89 % on jo geeniviljeltyä.
Olen tietoisesti pyrkinyt välttämään sen syömistä. Sama juttu soijan kohdalla.
Ohjelmassa kerrottiin, kuinka ihminen voi "omistaa" ruuan tai siemenen patentoimalla geenimuunnellun siemenen. Ja jos meinaat hankkia elantosi viljelijänä sinun on pakko käyttää ostajatahon eli monopolielintarviketehtaan siemeniä.
Jos et, sinut merkitään mustalle listalle ja haastetaan oikeuteen. Suostut sopimukseen siinä vaiheessa kun rahasi eivät enää riitä oikeuskuluihin.
Maata ei johda presidenntii eikä demokratia,
vaan monikansalliset yhtiöt, joilla on pääomaa.
Kumpaako kuluttaja kuuntelee,
tyhjää vatsaansa vai moraaliaan ja etiikan tajuaan, kun moraaliin ei riitä rahat eikä sillä lähde nälkä?
Hyvä kirjoitus Nikki.
PoistaManipulointi myös Suomessa on sitä että duunarit ovat vastaan viljelijät. Duunarit kuvittelevat että ruokaa saa halvalla maailmalta, oikeassa tavallaan, mutta minkälaista ruokaa. Kyllä silloin oli maalaisserkut hyviä kun tarvittiin ruokaa kun kaupoissa ei olut ja kupongeilla sai ostaa määrätyn määrän.
Suomessa pitää turvata ruoan tuottaminen ihan aikuisen oikeesti ja turvallisesti. Luomua ei tarvitse syödä niin paljoa kuin ruokaa johon on pumpattu vettä ja kemikaaleja. Solut kiittävät ja kukoistavat puhtaasta ja siunatusta ravinnosta.
Mateve
JK Hyvää äitienpäivää vaikka mielestäni se on joka päivä, kuin myös isienkin ja lapsien, läheisistä välittämistä rutkasti...
Kuin myös, päivää,
Poistaja samat sanat, joka päivä, sen jälkeen kun äidiksi on tullut.
Luonnosta vieraantuminen on huolestuttavaa.
Ja se, ettei tiedosteta, että valinnoilla on oikeesti väliä. Niillä vaikutetaan asioihin.
Toinen mitä nieleskelin, on elämän suorittaminen.
VastaaPoistaTai pisteiden kerääminen, joka alkaa jo syntyessä.
Ajatus lähti raparperin punaisesta syntymästä;
kuinka se monen muun kasvin lailla työntää itsensä naama punaisena itsensä Jupiter julkisuuteen ja alkaa yhteyttämään. Ihan niinkuin ihmislapsikin punaisen Marsin transiitilla. Jos punaista väriä on liian vähän syntymässä saat vähemmän pisteitä ja elosi on kyseenalaista. Kasvukäyräsi pisteytetään ja keskiarvon alapuolella olemisesta huomautetaan.
Oppimiskykysi pisteytetään esikoulussa.
Keräät pisteitä kokeissa. Sitten pääsykokeissa.
Vingutat kassalla pisteitä bonuskorttiin.
Ylityötunnit siirtävät pilkkua palkkasummassa.
Gallupkyselyssä lasket onnellisuuspisteitäsi.
Otat henkivakuutuksen ja pisteytät elämäsi arvon.
Oikeesti?
-
Transiittina itellä Neptunus neliö Ascendentti Jousimies. Ego losses sanoo astro com.
Odotan kesää ja paljasjalka-aikaa.
Kun itselle tulee mahdollisuus valita, nollaa pisteet ja ala elämään, luovuudessa kaikki on mahdollista joten vaaditaan uskallusta ja luottamusta, kenellä sitä on, kun koulumaailmassa jo nyrsitään määrättyyn lokeroon. No, onneksi kohta se muutos laittaa eteen, että valitse, ihan itte.
VastaaPoistaTäällä on niin ihana aurinkoinen päivä ja luonto upeaa, edessä perhetapaaminen.
Mateve
Omat pisteet on kyllä tullut nollattua,
Poistaen todellakaan kerää noista mitään.
Ärsyttää vaan, että tämä yhteiskunta toimii noin.
Tiede-lehdessä oli siitä, kuinka nuorissa on jo syntymäköyhiä. Enää seuraava sukupolvi ei pyrikään "elämässä eteenpäin" kuten joku 50-luvun sukupolvi, suuret ikäluokat nyt johtavissa asemissa, paremmissa kuin vanhempansa.
Sitä vaan, että miksei asennetta vois muuttaa,
ettei se duunarin tenava ole yhtään sen huonompi kuin akateemisen koulutuksen saanut.
Ettei kaikkea todellakaan voi mitata pisteillä ja tutkinnoilla.
Yhteiskunta arvottaa eli syrjäyttää ihmiset ihan ite tuolla pisteytyksellä.
Oikeesti, mulla puuttuu opintopisteitä,
ja suoraan sanoen tökkii todella, että vasta niiden suorittamisen jälkeen olisin "pätevä" siihen hommaan mihin KÄYTÄNNÖSSÄ olen pätevä.
Ja sitten kun tulee valintatilanne, niin paikan vie se pisteensä kerännyt, jota ei kiinnosta kuin se tulo siitä hommasta.
Tai yhteiskunta on määritellyt tiettyihin hommiin ne raamit, jotka on täytettävä,
ja vasta sitten olet "pätevä".
Että mä inhoon sanoja pätevä ja epäpätevä.
Niitä käyttävät just ne ihmiset, jotka arvottavat asioita ja ihmisiä.